JCI TOYP Romania, bucuria lunii octombrie

Sfarsitul verii a venit cu o o veste faina: aceea ca am fost nominalizata in competitia JCI TOYP Romania – Ten Outstanding Young Personso competitie care desemneaza zece tineri implicati in comunitate, pe mai multe niveluri: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protecția copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Științific, tehnic | Auto-depășire | Inovații medicale.

JCI TOYP, este un proiect internațional ce are ca scop recunoașterea tinerilor intre 18 si 40 ani care exceleaza in domeniile lor de activitate si care creaza schimbari pozitive in comunitate. Prin promovarea acestor tineri, JCI amplifica importanța liderilor responsabili social. Povestile lor de success servesc drept modele tinerilor, inspira spre crearea de lideri mai buni si spre dezvoltarea societatii. Mai multe detalii despre povestea TOYP puteti citi aici.

In prima faza organizatiile locale JCI Romania au inscris cadidaturile, apoi a avut loc evaluarea lor, dintre cei saptezeci de participanti au ramas in finala douazeci, pentru ca in final juriul sa decida care sunt cei zece castigatori. Juriul a fost format din Rucsandra Hurezeanu – CEO Ivatherm Cosmetics, Mona Nicolici – Head of Sustainability OMV Petrom, Marius Dan – Managing Partner Tudor. Personal Tailor, Ovidiu Megan – Prorector Dezvoltare Institutionala Universitatea de Vest, Marius Alexa – CEO Arhipelago si fondator afaceri.ro, Cristina Rigman – Director executiv ProVobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat, Alin Angheluta – Decan Business School ASE si Stelian Burduhos – Fondator HorecaLand si Guvernator Royal School in Transilvania.

yoyp

Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta distinctie care ma onoreaza si ma obliga. Pe 8 octombrie am fost la Iasi, la Gala TOYP, unde i-am cunoscut pe ceilalti castigatori si de unde am plecat cu atat mai entuziasmata sa continui pe drumul meu. Fiecare, in lumea lui, face lucruri extraordinare. Puteti urmari acest filmulet pentru a-i cunoaste si voi.

jci-iasi

Cu doua reprezentante JCI Romania am stat de vorba si intr-o seara de miercuri, in emisiunea La minuni inainte! de la SmartFM. Diana Mardarovici – presedinte JCI 2016 si Oana Radu – presedinte ales pentru 2017 – au venit in studio, unde am povestit despre aceasta organizatie internationala si proiectele lor locale si nationale. Inregistrarea emisiunii e aici.

In primavara, JCI mai face un pas pentru noi si ne va inscrie in competitia internationala. Fiecare dintre noi va concura cu cei alesi in alte tari la aceeasi categorie, iar castigatorii vor merge la Amsterdam. Sigur ca ar fi fain sa revenim si de-acolo cu vesti bune, dar dincolo de premii important e sa continuam sa facem bine in lumea noastra.

Multumesc JCI Bucuresti pentru nominalizare si pentru aripile venite odata cu povestea asta!

La minuni inainte!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.