Oameni precum Catalina

De Catalina am auzit acum cateva zile, cand o prietena comuna mi-a scris povestindu-mi despre ea. Mi s-a aprins un beculet de la prima propozitie. Despre unii oameni, cand afli ceva, simti ca iti doresti sa-i cunosti mai bine.

Catalina e un om simplu de care am avut sansa sa aflu. Ma bucur ca pot vorbi despre ea lumii mele si ca diseara o sa ne auzim si la SmartFM, la emisiunea La minuni inainte!

Ceea ce vrea ea sa faca e un act de generozitate si curaj. Vrea ca in noiembrie sa plece doua saptamani in Nigeria, pentru a ajuta la constructia unei scoli pentru copii care invata in conditii improprii. A gasit o asociatie din Italia – Amyko del Sorriso – care organizeaza un concurs pentru voluntari si tot ce are nevoie Catalina de la noi e un vot AICIun simplu click pe steluta galbena. Cu un click putem ajuta un om sa-si implineasca visul de a ajuta alti oameni.

Te rog voteaza pentru Catalina. Eu ma bucur doar sa stiu ca ea exista pe lume. Ca oameni ca ea merg aproape sau departe, unde ii cheama inima, pentru a ajuta.

Veronica

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.