La minuni inainte! la SmartFM

Revenirea la radio e un vis implinit. Imi tinea companie de ani de zile. Prin jocul intamplarii uite ca in februarie a inceput o emisiune exact asa cum am mi-am dorit de cativa ani incoace – una care promoveaza oameni, fapte bune, initiative sociale, ONGuri, comunitatea.

O emisiune cu inima la vedere. La minuni inainte!

Spuneam la evenimentul aniversar din noiembrie ca mi-as fi dorit ca in primul an de minuni.ro sa fiu mai activa pe site, sa promovez oameni si ONGuri, sa scriu despre ele si sa fac interviuri. N-am reusit, sunt singura in povestea asta, am multe activitati conexe si n-a fost timp si pentru asta. Am reusit sa promovez doar activitatea proiectelor pentru care am facut evenimente de strangere de fonduri.

Ma si intrebam ce-o sa fac anul asta. Fiindca vreau sa dau lumii despre lumea asta, dar timp tot nu am.
Pentru ca mi s-au alintat planetele si Universul a fost bun cu mine – in ianuarie s-a deschis usa inspre aceasta emisiune, iar pe 17 februarie m-am aruncat in mare. Trei luni in care viata mea a inceput sa se invarta in jurul zilei de miercuri, o astept cu drag pentru clipa aceea cand ma asez la microfon, pun castile si ma pregatesc de prima interventie. Momentul ala e o bomboana 🙂

Asadar va astept in fiecare seara de miercuri pe Smart Fm – 107,3 in Bucuresti si online pe smartfm.ro si miscareaderezistenta.ro. Doua ceasuri cu si despre oameni care fac bine in jurul nostru.

La minuni inainte! 🙂

_DSC4388

Credit foto: Daria Tuca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.