Globuri cu Suflet

Cu numele ei m-am tot intalnit acum cativa ani, cand eram utilizatoare infocata de Twitter si prietenii comuni distribuiau postarile ei de pe blog. Pe ea am intalnit-o pe Facebook zilele trecute, printr-o prietena comuna care ii e alaturi de multa vreme. Lavinia Biberi o cheama si e initiatoarea povestii Globuri cu Suflet, aflata in acest an la al saselea episod.

Din 2009 incoace, de la prima editie sustinuta de bloggeri ieseni, Lavinia a bucurat o multime de copii.  Nu e singura in povestea asta, ii stau alaturi prieteni, colegi, cititori ai blogului, care trimit donatii. In fiecare an reuseste astfel sa imparta pachete cu dulciuri, fructe, haine, jucarii, alimente, de toate.

Campania de anul acesta are doua parti: Mos Nicolae a venit pentru cei mici, la scoala, iar Mos Craciun va veni pentru doua familii cu posibilitati financiare reduse.

Asadar vineri a venit Mos Nicolae la copiii de la Scoala Speciala nr. 5 din Bucuresti, pe care Lavinia ii viziteaza de patru ani. O asteptau cu nerabdare 32 de suflete. A fost, cum altfel, frumos si emotionant.

Cateva fotografii puteti vedea pe pagina de Facebook a proiectului:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.757167714375621.1073741828.373723356053394&type=3

Un filmulet delicios poate fi urmarit mai jos:

In ajunul Craciunului Lavinia si-a propus sa mearga acasa la doua familii. Cine stie, daca va avea multi donatori, poate chiar la mai multe. Vrea sa le cumpere alimente pentru masa de Craciun, dar si alimente sa ajunga pentru lunile grele de iarna. Vrea sa le cumpere si haine, dar si cate un brad, cu toate podoabele necesare. Sa fie un Craciun special pentru acele familii. O sa ne tina la curent cu tot ce face. Pana pe 15 decembrie mai strange donatii, daca v-a zambit proiectul ei va rog sa o contactati aici: http://laviniabiberi.com

Mie imi dau lacrimile cand ma gandesc la cata bucurie a adus si va aduce.

2 thoughts on “Globuri cu Suflet

  1. Ce supriza frumoasa! Iti multumesc, Veronica!

    Globuri cu Suflet se organizeaza concomitent si in Iasi! Anda Pintilie e coordonatoarea proiectului si sunt tare mandra de ea si de munca depusa alaturi de ieseni! Sper sa gasim pe viitor colaboratori si in alte orase. Asta e planul nostru ­čÖé si in 15-20 de ani sa se ocupe copiii nostri de proiect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.