Fii perechea mea!

Nu-i asa ca ai zambit cand ai citit titlul asta? ­čÖé
La fel am zambit si eu deunazi, cand mi-a aparut in feed campania cu acelasi nume gandita cu bunatate si nastrusnicie de Miruna de la Fundatia Comunitara Bucuresti. Miruna e un om care, uite, face bine si la job si in timpul liber. ­čÖé

Fii perechea mea! e o campanie de strangere de sosete pentru beneficiarii Adapostului Temporar de Noapte ODESA, care isi propune sa stranga cinci sute de perechi de sosete groase pentru adulti, barbati si femei.
Celor care vin la acest adapost le sunt oferite servicii de asistenta, pot face un dus cald, se schimba in pijamale curate, sunt vazuti de un medic si primesc o masa calda. Asociatia Carusel a deschis acest adapost, cu sprijinul ING, acum cateva saptamani. Capacitatea este de cincizeci de persoane, iar camerele au intre patru si opt paturi.

Miruna a aflat ca sosetele sunt la mare cerere acolo. O pereche poate face diferenta atunci cand iti petreci toata ziua in strada. Numai daca ne uitam la experienta noastra in ultimele zile, intelegem poate ce inseamna sa ne petrecem ore intregi afara, in frig. Acesti oameni isi petrec asa toata iarna.

O pereche de sosete reprezinta un mic gest de generozitate. Poti contribui in doua feluri:

  • ducand una sau mai multe perechi de sosete groase la unul dintre punctele de colectare:┬áFundatia Comunitara Bucuresti (intrarea Lt. Dumitru Lemnea nr. 1), Seneca AntiCafe (str. Arhitect Ion Mincu nr.1), Impact HUB (Str. Halelor nr. 5) , Universitatea Alternativa (bd. Dacia nr. 99)
  • poti sa te alaturi Oanei Bratila, care si-a propus sa stranga cincizeci de perechi pentru campania Mirunei – ah, oamenii si gesturile lor – intr-o noua campanie #HaiCuMine, la ea pe blog. Citeste toate detaliile aici.

Pe eventul de pe Facebook gasiti toate datele si contactul Mirunei, daca aveti intrebari pentru ea.
Eu am o imbratisoare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.