Bilant de AniverSoare

Si a mai trecut o zi de nastere daruita unei cauze sociale. A treia. De data aceasta, donatiile-cadou au mers inspre ATCA – Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata, infiintata in 2008 de catre Anca Dumitrescu, primul specialist roman acreditat in terapia ABA (model de terapie pentru copiii cu autism), o asociatie care pe de o parte formeaza terapeuti, pe alta parte in cadrul celor doua centre ale lor o suta zece copii cu autism beneficiaza de terapie. Cincisprezece dintre ei sunt cazuri sociale, copii proveniti din centre de plasament sau familii cu posibilitati materiale reduse. Pentru ei a fost Aniversoarea.

Asa cum frumos a scris Nicoleta de la ATCA pe blogul lor, evenimentul a insemnat si un endorsement al activitatii lor de aproape noua ani, al terapiei recuperatorii si al sperantei in afectiune neconditionata pentru copiii cu autism. Pe mine m-a bucurat sa aflu ca cei prezenti la eveniment nu au stiut ca Ines, care m-a pupat in fotografia de mai sus si care ne-a spus o frumoasa poezie despre lumea ca o cofetarie, are autism decat dupa ce mama ei a precizat asta. Terapia a facut minuni pentru Ines! Terapia face minuni in atatea cazuri, iar noi nu stim!

Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am reusit impreuna cu oamenii din lumea mea, care ma sprijina in toate felurile si fac mereu ca bilantul unui eveniment sa nu fie numai despre cifre, ci si despre ceea ce nu se poate pune in cifre.

In cifre nobile, vreau sa stiti ca Aniversoarea inseamna 620 de ore de terapie pentru copii cu autism. Acesta este bilantul concret al celei de-a treia aniversari.
Bilantul nevazut e despre multi oameni și generozitatea lor, manifestata in atatea feluri, despre unele am scris, despre altele voi mai scrie.

Mulțumesc tuturor celor care au facut posibil acest bine. Le multumesc donatorilor din lumea mea – care au generat 200 de ore de terapie prin cei puțin peste 10.000 de lei stransi de la ei.

Multumesc mult Kaufland Romania fiindca mi-ati dat o lecție de generozitate nu doar prin sustinerea acestui eveniment, dar si prin donatia care se traduce in peste 400 de ore de terapie pentru acesti copii.

Multumesc mult Solaris – Belsug din natura pentru pentru ca esti intotdeauna aproape si ma sprijini in incercarile mele de a fi pasare colibri pe lume.

LaPrajiturela, Taste Bazaar, Viviana Marza, mama si Florenta – Doamna Polonic… mmmultumesc pentru bunatati. 🙂

Playbake by Eliza Gutau pentru tortul-inima pe care n-o sa-l uit niciodata.

Mulțumesc Daniela Groza – www.bekindforreal.org pentru design-ul BE KIND FOR REAL si multumesc Printoteca pentru #printbun. Cand vreti sa printati tricouri, sacose, stickere, trageti-i de manecuta. 😉

Credit foto: FB Printoteca

Multumesc Alexia Udriste pentru ilustratia minunata și Custom Paper Design pentru ca ai declinat-o in propsuri și alte minuni.

Multumesc Happy Friday pentru outfit-ul happy de duminica. 🙂

Multumesc Vanilla Roads pentru ca surprizi atmosfera frumoasa de la fiecare eveniment minuni.ro.

Multumesc Universitatea Alternativa pentru locatia perfecta. Perfecta! 🙂


Multumesc Muse Quartet pentru timpul si muzica voastra, ca o poezie care te face sa zbori. 🙂

Le mulțumesc voluntarilor, donatorilor, prietenilor care mi-au fost aproape cu gandul sau cu prezența. Generozitatea voastra imi da mie aripi sa merg inainte.

Toate fotografiile de la eveniment pot fi vazute pe pagina de Facebook minuni.ro.

Cine dorește sa sprijine aceasta cauza o mai poate face pe profilul meu de Galantom dedicat acestei povesti.

Ne revedem curand, caci Verocika are deja in minte urmatorul eveniment minuni.ro 🙂

La minuni inainte!
Veronica

One thought on “Bilant de AniverSoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.