Atelier de caleidoscoape si papusi japoneze de hartie

☀️Luni, 18 noiembrie, de la 19-21:30 impletim dragostea mea pentru caleidoscoape cu dragostea Alexandrei de la Experiente Japoneze pentru lumea vasta a acestei culturi si punem la cale un atelier in cadrul caruia vom mesteri papusi japoneze de hartie Washi Ningyo, pe care apoi le puteti lipi pe caleidoscoapele pe care le vom crea impreuna.
Atelierul are loc la Palatul Universul, pe Ion Brezoianu 23-25, la doi pasi de Teatrul Mic si Cismigiu.

Cei care ma cunosc stiu ca nu e o intamplare ca fac asta. Asa cum o spun mereu, trei lucruri m-au fermecat dintotdeauna: caleidoscoapele, caruselele si cutiutele muzicale. 🙂
Cand mi-a venit ideea minuni.ro le-am pus pe primele in poveste, fiindca mi-am dorit ca minuni.ro – caleidoscop de fapte bune sa fie un proiect prin care oricum am privi lumea ea e frumoasa.

Am trecut in al patrulea an in care ma joc cu margele si oglinzi, mai intai doar in joaca, apoi mai organizat, construind incet KaleidoLove – making real magic.

Am facut caleidoscoape in ceainarii, seara dupa job, am facut caleidoscoape in scoli sau in companii, la locuri de joaca sau in teambuildinguri. M-am jucat cu copii mai mari si mai mici, in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Cluj, Brasov, Iasi, Constanta si oriunde am fost chemata. De fiecare data am fost fermecata de entuziasmul participantilor, fie ca aveau cinci ani, treizeci sau saptezeci. 🙂

“Oamenii sunt caleidoscoape”, spune Veronica. Și tare multă dreptate are. Îți mulțumesc, Veronica dragă, pentru 2 ore minunate, pline de căldură, magie, zâmbete și bucurie pură. Copilul din mine s-a răsfățat copios meșterind cu foarfeci, lipici, oglinzi și mărgele. Voi reveni si te voi recomanda tuturor cunoștințelor ca pe o mare creatoare de bucurie! – Delia

Alexandra a ajuns in anul 2014 am ajuns pentru prima dată în Japonia 🎌și aa fost fascinată de ospitalitatea cu care a fost primită, de simplitatea oamenilor pe care i-a întâlnit, de modul în care decurge viața de zi cu zi a acestor oameni. Dorinta ei este de a readuce o mică parte din Japonia aici.

 

Hai si tu sa-ti confectionezi caleidoscopul si papusica japoneza de hartie.

* Cand?

🔸Luni, 19 noiembrie, de la 19-21.30. 

* Unde?

🔸Atelierul KaleidoHome de la Palatul Universul, Ion Brezoianu 23-25

Atelierul are o durata de doua ore si costa 130 de lei, suma in care sunt incluse materialele de lucru pentru caleidoscopul si papusica japoneza, precum si apa si ceai si dulciuri fara zahar si gluten powered by Loca Guilt Free Pastry and Cakes.

 

Atelierul se adreseaza doamnelor.

 

❗️Locurile sunt limitate, iar inscrierea se face pe baza de rezervare, completand formularul de mai jos.

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.