Flori de Bine

Flori de bine este un proiect de antreprenoriat social initiat de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati.

In cadrul acestui proiect vor fi organizate mai multe ateliere de design floral avand ca scop strangerea de fonduri, invatarea artei aranjamentelor florale si aflarea povestii copiilor speciali din România. Primul atelier, care va avea loc joi, 9 iulie, are ca tematica florile varatice.
Fondurile rezultate din această initiativa vor ajuta la a duce mai departe activitatile CEDCD de consiliere juridica si reprezentare in instanta a copiilor discriminati, abuzati sau marginalizati.

minuni.ro la Femei pe Matasari, powered by EnRose
minuni.ro la Femei pe Matasari, powered by EnRose

Adina de la EnRose, care a fost alaturi de minuni.ro la Femei pe Matasari daruindu-ne o rama impodobita cu flori este designerul care ii va invata pe participanti cum sa se joace frumos cu florile. Atelierul are loc in noul ei spatiu – Botanique – o florarie-cafenea situata in centrul Bucurestiului, pe strada Doamnei nr. 3.

”Va aștept pe 9 iulie la Flori De Bine sa invatam impreuna secretele delicate ale florilor de vara si sa ajutam la un viitor mai bun pentru copiii cu dizabilitati. M-am alaturat cu drag si cu mult entuziasm acestui proiect pentru ca imbina dorinta mea de a ajuta, de a schimba ceva in bine in jurul meu si pasiunea mea pentru flori si pentru decoruri florale.”

Asadar sunteti invitati joia aceasta de la 7 sa invatati secretele designului floral sustinand cauza copiilor cu dizabilitati.

11707807_1605268466412894_399643775035501610_n

 

LE: Iata cateva fotografii frumoase de la atelier, powered by Vanilla Roads Photography.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply