Atelier de caleidoscoape in Iasi

Dupa doi ani si trei luni de cand ma joc in ateliere cu margele si oglinzi, confectionand impreuna caleidoscoape, uite ca in sfarsit ajung si la Iaaaasi, miercuri, 1 noiembrie, de la 19-21 la Harmony Cafe, strada Pastorului 6, in Tudor, langa hotel T23.

Asa cum o spun mereu, trei lucruri m-au fermecat dintotdeauna: caleidoscoapele, caruselele si cutiutele muzicale. ๐Ÿ™‚
Cand mi-a venit ideea minuni.ro le-am pus pe primele in poveste, fiindca mi-am dorit ca minuni.ro – caleidoscop de fapte bune sa fie un proiect prin care oricum am privi lumea ea e frumoasa.

Asadar nu e o intamplare ca deja de mai bine de doi ani si doua anotimpuri mesteresc caleidoscoape.
Am facut caleidoscoape in ceainarii, seara dupa job, am facut caleidoscoape in scoli sau in companii. M-am jucat cu copii mai mari si mai mici, in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Cluj, Brasov si oriunde am fost chemata. De fiecare data am fost fermecata de entuziasmul participantilor.

E una din formele prin care incerc eu sa raspandesc binele. Din fondurile stranse la ateliere fac mai departe altele cu copii din centre de plasament, centre de zi sau spitale.

 

Hai si tu sa-ti confectionezi caleidoscopul – promit c-o sa-ti placa si joaca si rezultatul. ๐Ÿ™‚

* Cand?

Miercuri, 1 noiembrie, de la 19-21.ย Doua ceasuri bune dupa ziua petrecuta muncind. ๐Ÿ™‚

* Unde?

La Harmony Cafe,ย strada Pastorului 6, in Tudor, langa hotel T23.ย Abia astept sa ajung acolo, aud de la prieteni si vad in fotografii ca e delicios locul asta,

Atelierul are o durata de doua ore si costa 50 de lei, suma in care sunt incluse materialele de lucru. Nu e nevoie sa aduci nimic. Doar voia buna. ๐Ÿ™‚

Caleidoscoapele raman, biensur, la voi, sa va insenineze biroul, biblioteca si viata. ๐Ÿ™‚

Locurile sunt limitate, iar inscrierea se face pe baza de rezervare, completand formularul de mai jos.

Mai multe fotografii de la ateliere puteti vedea aici sau aici.

Veronica

Leave a Reply